De natuurlijke stilteretraite

Die keer dat ik noodgedwongen voor mezelf en in mijn eigen tent een stilteweek in de Ardennen regelde, wist ik gelijk dat ik dit aan anderen wilde gaan aanbieden. Ik heb aan veel stilteretraites in met name kloosters deelgenomen, maar de diepgang in verbinding die stilzijn in de natuur biedt ben ik niet eerder tegengekomen.

Soms is de onmetelijkheid van de natuur een grotere troost dan opgepept worden

Stil worden met de geluiden van de vogels en de wind om je heen. De pure, frisse, schone lucht die je inademt. De eenvoud van slapen in een tent. Stiltewandelingen op de verende ondergrond van een bos. Mediteren in een kring om een houtvuur. Er is wellicht geen betere manier dan thuiskomen in jezelf, terwijl je je verbonden direct verbonden weet en voelt met de Moeder Aarde enerzijds en het Universum anderzijds.

Als je weet dat dé waarheid niet bestaat, kun je er makkelijker mee leven

Wil je meer weten over de stilteretraite in de natuur. Klik op dan onderstaande informatie om ook daarover meer te weten te komen.

De natuurlijke stilteretraite

Kun jij jezelf nog horen binnen alle drukte die het leven is? Maakt voortdurend online zijn dat je je eigen verlangens en dromen vergeet? Vraag je je weleens af of je wordt geleefd? Dan kan een stilteretraite iets voor jou zijn.

Stil worden met de geluiden van de vogels en de wind om je heen. De pure, frisse, schone lucht die je inademt.

OP DE HOOGTE BLIJVEN?

Ben je geïnteresseerd en wil je op de hoogte blijven? Schrijf je dan in voor mijn nieuwsbrief.