VISIE & MISSIE

Wij dragen de bagage van onze (voor)ouders en deze is doorgaans zowel lust als last. Daarmee stelt het leven ons, jong en oud, voor uitdagingen. En die kunnen we de ene keer beter aan dan de andere keer.

 

Zeker op jonge leeftijd, maar ook in de rest van ons leven, kunnen er voorvallen zijn, waarvan we de veroorzaakte emoties niet goed hebben verwerkt. Deze emoties kunnen ons vroeger of later dwars gaan zitten, omdat ze verwrongen beelden van onszelf of onze omgeving hebben gecreëerd. Daarmee hebben we gedrag ontwikkeld dat niet effectief blijkt en zowel onszelf als onze omgeving belast.


Het is aan ons om niet alleen voor onszelf, maar ook als voorouder van toekomstige generaties er alles aan te doen zomin mogelijk last mee te blijven dragen.

 

Uit onderzoek blijkt dat bij het onder ogen zien en oplossen van ‘oud zeer’ het erover kunnen vertellen het startpunt is. Ondersteund door het begeleid ervaren van sensaties in het lichaam en ondersteunende ademtechnieken worden blokkades hanteerbaar en kunnen dan worden overwonnen. Vanaf dat moment wordt nieuw gedrag mogelijk.

Missie

Als begeleider van mensen help ik bij het vinden en volgen van hun eigen pad. Ik heb ervaring met de ups & downs die daarbij komen kijken. Ik weet wat het is om vast te lopen in relaties, werk en persoonlijke ontwikkeling én ik weet hoe je daar je voordeel mee kunt doen om wijzer te worden.

In onze samenwerking ben ik jouw procesbewaker. Jij en ik maken afspraken over wat jij wilt bereiken en vervolgens begeleid ik jou.

 

En hoe ik met individuen werk is niet anders dan met partners en teams en mijn aanpak in een professionele omgeving is niet veel anders dan bij mij aan de keukentafel of wandelend in de duinen:

 

Wat ik doe is mensenwerk. 

Wil je meer weten?

Neem dan contact met me op via het contactformulier. 

OP DE HOOGTE BLIJVEN?

Ben je geïnteresseerd en wil je op de hoogte blijven? Schrijf je dan in voor mijn nieuwsbrief.