IMG_3146

Relatiebemiddeling en -verbetering 

Dreigt jullie relatie uit te doven?

 

Lukt een goed gesprek niet meer?

 

Passie verdwenen?

Samenwerken aan het herstellen van een relatie kan deze een enorme verdieping geven. Ik begeleid vanuit het perspectief dat beide partners een aandeel hebben in de verstoring of het conflict. Doorgaans raken we elkaar in oude pijn. Als daar respectvol naar kan worden geluisterd, wordt de relatie niet alleen hersteld, maar groeit juist het vertrouwen in elkaar.

Liefde is precies zo mooi als steeds wordt gezegd,
Het is echt de moeite waard om ervoor te vechten,
Om er moed voor op te brengen,
Om er alles voor in de waagschaal te stellen

            (Erica Jong)

Mijn begeleidingsmethodiek is geïnspireerd door Sue Johnson (Houd me vast), Piet Weisfelt (Hoe heb ik je lief), Jan Geurtz (Verslaafd aan liefde), Paul Verhaeghe (Liefde in tijden van eenzaamheid) en handreikingen binnen mijn opleiding tot coach Zijnsoriëntatie.

Lees hier verder voor meer achtergrond informatie

Wil je meer weten?

Neem dan contact met me op via het contactformulier. 

MEER ONDERWERPEN

OP DE HOOGTE BLIJVEN?

Ben je geïnteresseerd en wil je op de hoogte blijven? Schrijf je dan in voor mijn nieuwsbrief.