Over mij

Ik wil leven en werken op een wijze die aansluit bij wat ik belangrijk vind. Zowel individuen als organisaties ondersteun ik daarom vanuit het idee dat iedereen ernaar streeft in elke situatie het juiste te doen. Niet omdat anderen je dat opleggen, maar omdat je daar zelf de drang toe voelt.

 

Ik help jou te bereiken wat je echt wilt en kunt, vanuit de rust en het vertrouwen in jezelf.

Mij heeft dit dynamisch, levenslustig en speels gemaakt. Wat gaat het jou brengen?

Ik ben gedreven om mijn ervaring te delen dat zelfkennis leidt tot zelfbegeleiding en uiteindelijk zelfs (spirituele) zelfbevrijding.

Ik pretendeer niet een academische expert te zijn op het gebied van organisaties en teams, noch op het gebeid van persoonlijke ontwikkeling, psychologie, traumaverwerking en spiritualiteit. Ik heb veel gelezen en bestudeerd, maar niet uitputtend en ik voel me ook niet gedreven alle laatste ontwikkelingen tot in detail bij te houden.

 

 

Wat ik inbreng is 40 jaar ervaring op vele terreinen in het onderwijs. Van docent tot rector, van onderwijsvernieuwer tot bestuursfuncties bij MBO- en VO-Raad, van interim manager tot coach en supervisor. Daarnaast neem ik ruim 30 jaar persoonlijke ontwikkeling mee, opgedaan door lichaams- en ademwerk, coachopleiding Zijnsoriëntatie, stilteretraites, dagelijkse meditaties en literatuurstudie.

 

 

Wat ik aanbied is een pragmatische, multidimensionale (zo je wilt: holistische) aanpak van uitdagingen op persoonlijk, relationeel, team- of organisatieniveau en ik baseer me op eigen ervaringen in mijn werk met geliefden, collega’s, cliënten en vooral ook mijzelf.

 

Ik ben gedreven om mijn ervaring te delen dat zelfkennis leidt tot zelfbegeleiding en uiteindelijk zelfs (spirituele) zelfbevrijding.

Lees hier meer over mijn Visie & Missie

Wil je meer weten?

Neem dan contact met me op via het contactformulier. 

OP DE HOOGTE BLIJVEN?

Ben je geïnteresseerd en wil je op de hoogte blijven? Schrijf je dan in voor mijn nieuwsbrief.